NadezhdaClinical-FULL-11

виртуална разходка на медицински център Надежда - софия

КЛИЕНТ: МБАЛ Надежда

УСЛУГА: Виртуален тур

ЛОКАЦИЯ: София

Виртуалната разходка за клиника „Надежда“ в Paradise center – София е изготвена с цел запознаване на посетителите с услугите, оборудването и обстановката в клиниката. Това създава доверие в клиентите и улеснява избора на зрителя. Интериорните снимки на клиниката също са дело на Aspire Studio.

Виртуалните обиколки позволяват на клиентите да виждат и да си взаимодействат със средата. Това им позволява да добият много ясна представа за пространството, интериора и екстериора, който разглеждат в уюта на собствения си дом. Ние произвеждаме напълно интерактивни и завладяващи 360 градусови виртуални обиколки за вас. Това позволява на вашите клиенти да се потопят изцяло в среда, която се чувства като че ли вече е там. Независимо дали искате да покажете вашия имот или бизнес, ние можем да ви отведем до следващото ниво на интерактивност! Виртуалният тур ви дава следните предимства:

  • Напълно интерактивна и завладяваща виртуална обиколка с висока разделителна способност

  • Персонализиран външен вид, усещане, цветове и шрифтове

  • Интерфейс, проектиран специално за Вашия проект

  • Персонализирани горещи точки за кликване – изображения, текст, видео, URL и телефонни номера

    Подарете на клиентите си невероятно интерактивно преживяване с 360 виртуална обиколка на Aspire Studio. Нашата технология е съвместима за гледане на компютри, таблети, смартфони, както и VR очила. С възможността да включим „горещи точки“ или други интерактивни функции“, ние можем да включим информация за обекта, информация за персонала и услугите, звук, и дори да интегрираме традиционни изображения и видео.

Подобни проекти

Scroll to Top