virtual-tour-plovdiv-sofia

Виртуален тур на шоурум на Schneider electric - пловдив

КЛИЕНТ: Schneider Electric

УСЛУГА: Виртуален тур

ЛОКАЦИЯ: Пловдив

Виртуалната разходка на Inovation Hub на Schneider Electric в Пловдив е изготвена с цел запознаване на посетителите с услугите, оборудването и обстановката в шоурума. Това създава доверие в клиентите и улеснява избора им. Снимките на оборудването и шоурума също са дело на Aspire Studio.

Виртуалните турове позволяват на клиентите да виждат и да си взаимодействат със средата. Това им позволява да добият много ясна представа за пространството, интериора и екстериора, който разглеждат в уюта на собствения си дом. Ние произвеждаме напълно интерактивни и завладяващи 360 градусови виртуални обиколки за вас. Това позволява на вашите клиенти да се потопят изцяло в среда, която се чувства като че ли вече е там. Независимо дали искате да покажете вашия имот или бизнес, ние можем да ви отведем до следващото ниво на интерактивност! Виртуалният тур ви дава следните предимства:

  • Напълно интерактивна и завладяваща виртуална обиколка с висока разделителна способност

  • Персонализиран външен вид, усещане, цветове и шрифтове

  • Интерфейс, проектиран специално за Вашия проект

  • Персонализирани горещи точки за кликване – изображения, текст, видео, URL и телефонни номера

    Подарете на клиентите си невероятно интерактивно преживяване с 360 виртуален тур от Aspire Studio. Нашата технология е съвместима за гледане на компютри, таблети, смартфони, както и VR очила. С възможността да включим „горещи точки“ или други интерактивни функции“, ние можем да включим информация за обекта, информация за персонала и услугите, звук, и дори да интегрираме традиционни изображения и видео.
    Ние предлагаме уникални 360 ° виртуални разходки, съобразени с желанията на клиентите, които позволяват на вашите клиенти да разглеждат и взаимодействат с продукти и услуги в напълно завладяващо пространство. Тази вълнуваща техника може да се използва и за представяне на изложбени щандове, събития, корпоративен интериор, демонстрационни зали, изложения, изложения на продукти и посетителски центрове.
    Виртуалната ви обиколка ще се показва органично по всяко време, целогодишно на всички съответни платформи на Google, включително: Google и Google Maps. Освен това виртуалната ви обиколка може да бъде интегрирана директно във вашия уебсайт и в социалните медии като Facebook, което прави почти невъзможно потребителите да я пропуснат!

ФОТОГРАФИЯ: WWW.IVANMANDEVSKI.COM

Подобни проекти

Scroll to Top