360° виртуална разходка

Интерактивно, информативно, атрактивно

Нашите висококачествени виртуални обиколки ще позволят на клиентите да влязат във Вашия бизнес, да се разходят и да взаимодействат с вашето интериорно пространство, сякаш са физически там, осигурявайки изживяване, което е информативно и същевременно забавно.

Виртуалната ви обиколка ще се показва органично по всяко време на всички платформи на Google. Освен това виртуалния ви тур може да бъде интегриран директно във вашия уебсайт и в социални мрежи като Facebook, което прави невъзможно потребителите да го пропуснат.

Увеличете позиционирането на Вашия сайт

Увеличете доверието на потребителите във вашия бизнес с висококачествена виртуална обиколка, създадена от нас, която позволява на хората да усетят вашето бизнес пространство, преди да го посетят.

Ние предлагаме създаване на уникална 360° среда, съобразена с Вашите желанията, която позволява на вашите клиенти да разглеждат и взаимодействат с продукти и услуги в напълно завладяващо 3D пространство. Тази вълнуваща техника може да се използва и за представяне и на изложбени щандове, корпоративен интериор, демонстрационни зали, изложения, клиники, посетителски центрове, салони за красота, хотели, спортни зали и др.

Въведете клиентите си в 3D виртуална среда, която ви позволява да представите своя дизайн така, сякаш клиентът всъщност е там. А това вече е напълно възможно, защото красивата детайлна панорамна обиколка на цял екран дава на клиентите ви перспектива за разлика от всяка друга форма на фотография.

Покажете Вашия бизнес на всички устройства

Добявянето на Виртуален тур към сайта Ви повишава взаимодействието на потенциалните ви клиенти с вашия бизнес и създава повече трафик. Това увеличаване на ангажираността от своя страна. 360° VR не само ще ви позволи да станете по-желан избор в рамките на локалните търсения, но също така ще ви позволи органично да увеличите SEO.

Мобилните устройства бързо се превърнаха в наше приложение за цял набор от услуги, на които разчитаме всеки ден. Над 80% от потребителите започват търсенията си за информация и услуги в Google, 90% от тях от на мобилно устройство. С тези числа, които бързо се увеличават, можете да бъдете сигурни, че виртуалната ви обиколка ще бъде достъпна там, където потребителите ви търсят най-много.

Интерактивност

Позволява вграждането на снимки, информация за продукти и услуги, видеоклипове, линкове и др.

Информативност

Дава точна представа за интериора, продуктите в него и предлаганите услуги 

Атрактивност

Клиентите Ви взаимодействат с вашето интериорно пространство, сякаш са физически там.

Ангажиране

Взаимодействие на потенциалните ви клиенти с вашия бизнес и създаване на повече органичен трафик.

Позициониране

По-желан избор в рамките на локалните търсения и органично увеличаване на SEO

Интегриране

Бързо и лесно вграждане чрез HTML 5 във Вашия уебсайт, Google StreatView и Facebook 

Scroll to Top