belasio-professional-photographer-plovdiv

заснемане на портрети и процедури за Belasio Beauty & Professional Skin Care

КЛИЕНТ: Belasio Beauty

УСЛУГА: Бизнес портрети и  процедури 

ЛОКАЦИЯ: Пловдив

За салон за красота „Belasio Beauty“ в Пловдив направихме красиви снимки за техния нов уебсайт и профил в социалните медии. Заснемането на вашите услуги, интериор и екстериор може да ви помогне да общувате с клиентите си. Клиентите обичат да видят какво предлагате, преди да резервират час. С правилните изображения можете да осигурите лично докосване и чувство на доверие в онлайн представянето си.

Беласио Бюти е салон за красота и индивидуална грижа, който предлага невероятно релаксираща и модерна обстановка съчетана с първокласна, специализирана грижа в сферата на естетичните услуги.

В салона можете да откриете внимателно подбрани процедури и терапии за лице, лазерна епилация, маникюр и педикюр. Използват се само доказано ефективни продукти от световно известните козметични брандове, като Maria Galland, Thalion, FillMed by Filorga. Също така студиото разполага с последно поколение апаратура за диодна лазерна епилация ElysionPro, на испанската фирма Cocoon Medical, който е обявен за най-добрия апарат в своята категория от престижното професионално списание за естетика Vida Estetica.

С цел запознаване с обстановката в салона за клиента също беше изготвена виртуална разходка. Снимките от работния процес, както и бизнес портретите на персонала бяха включени във виртуалния тур

ФОТОГРАФИЯ: WWW.IVANMANDEVSKI.COM

Подобни проекти

Scroll to Top