interior-photography-plovdiv-sofia

Интериорна фотография на фитнес titanium - Иван вазов

КЛИЕНТ: Верига фитнеси Titanium

УСЛУГА: Интериорна фотография

ЛОКАЦИЯ: София

Използването на иновативни материали и осветление, интелигентни детайли на пода и стените, езика на цвета, отражения и биофилен дизайн – всичко тези елементи работят заедно, за да увеличат максимално усещанията в тази фитнес зала от веригата Titanium.

Огромното пространство е оформено по начин, който показва силен фокус върху дизайна и различните видове тренировки (силови, кардио, фитнес) по зони. Високите тавани, обилната циркулация и безбройните огледала осигуряват гъвкавост в затворената среда и помагат да се избегне усещането, че фитнесът е под кота 0.

Психологията на цветовете играе важна роля в създаването на тази впечатляваща и динамична обстановка – използването на свежи, енергизиращи нюанси, идеални за зони с висок адреналин – и по-фини тонове за създаване на спокойна и спокойна среда, подходяща за холистични тренировки.

Подовите настилки предлагат в широк спектър от текстури и функционалност, при които небето наистина е границата – от гумени подови плочки до фитнес настилки от твърда дървесина. 

Завършек на тази фитнес концепция е осветлението, което подчертава елементите на бранда и прави интериора изключително привлекателен.

Фотография за този проект включва освен заснемането на интериора, заснемане на бизнес портрети на фитнес треньорите и заснемане на дизайнерска линия спортни облекла, брандирани за Titanium.

ФОТОГРАФИЯ: WWW.IVANMANDEVSKI.COM

Подобни проекти

Scroll to Top