interior-photography-plovdiv-sofia

Интериорна фотография на hotel blvd7

КЛИЕНТ:  Hotel BLVD7

УСЛУГА: Интериорна фотография

ЛОКАЦИЯ: Пловдив

Резервирай за 60 секунди!

Има едно просто правило зад тази завладяваща фраза: уебсайтът на вашия хотел разполага само с 60 секунди, за да привлече вниманието на потенциален клиент, да го задържи и да убеди да резервира стая. С професионалните снимки, информативен видеоклип  и виртуален тур можете да управлявате по-ефективно вниманието на потребителя на сайта, да увеличите конверсията и да получите повече резервации.

Качествени снимки
 
Тук става дума не толкова за техническите характеристики на изображението, а за способността да се създаде привлекателна и ефективна картина. Професионалният интериорен фотограф знае най-добрия ъгъл и обектив, за да направи страхотен кадър, също – как да създаде добра композиция, за да предаде атмосферата на хотела и да подчертае всички негови предимства.
 
Внимание към детайлите
 
Професионалният фотограф ще направи не само широкия кадър на стаята от няколко ъгъла, но и ще улови детайлите, които създават атмосферата. Елегантен часовник, пресни плодове, стилно огледало – всичко това ще покаже околностите на стаята, създавайки по-добро впечатление.

ФОТОГРАФИЯ: WWW.IVANMANDEVSKI.COM

Подобни проекти

Scroll to Top