Интериорна фотография на жилище

ДИЗАЙНЕР: Iv.Ar

КЛИЕНТ: Iv.Ar

УСЛУГА: Интериорна фотография

ЛОКАЦИЯ: Пловдив

Уютния дом е пространство, в което няма как да не седнете и да не искате да останете известно време. Такъв е и този дом близо до Пловдив проектиран от Iv.Ar.

Жилището разполага в изобилие от добре планирано пространство, места за съхранение и висококачествени материали. За да пресъздадем това пространство чрез фотографии, които да представят кои са хората в него и как прекарват времето си в него е необходима концепция.

Фокуса при заснемането на този впечатляващ интериор беше насочен към големите прозорци, за да подчертаем изобилието от естествена светлина, което е ключов компонент на този дом. Неутрална палитра, много топлина, богатство от текстури – това са елементите, които описват най-добре това просторно жилище.

Най-неутралното пространство в целия дом е кухнята. Исках това пространство да се чувства светло и чисто и знаех, че ще бъде отворено към останалите пространства, които ще съдържат много цветове. Бялата кухня помага на останалата част от пространството да се чувства балансирана и внася усещане за спокойствие в стаите.

Всяко пространство в този дом има свой вкус и усещане, но всички стаи работят добре заедно като цяло. Цветовата палитра изигра ключова роля при заснемането за това как домът се усеща привлекателен, уютен и топъл.

ФОТОГРАФИЯ: WWW.IVANMANDEVSKI.COM

Подобни проекти

Scroll to Top